Nutriční hodnoty (Přesnídávka z jablek a mrkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 834 kJ / 438 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 5,13 g |
| – nasycené | 1,55 g |
| – nenasycené | 2,85 g |
| –– mononenasycené | 1,01 g |
| –– polynenasycené | 1,84 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 26,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 222 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 80,00 g |
| – cukry | 56,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 30 g |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| cukr krupice (dle chuti) | Cukr bílý | |
| olej | Olej řepkový |