Nutriční hodnoty (Pikantní škvarková pomazanka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 27 123 kJ / 6 482 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 142,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,85 g |
| Tuky | 647,46 g |
| – nasycené | 244,02 g |
| – nenasycené | 359,40 g |
| –– mononenasycené | 292,80 g |
| –– polynenasycené | 66,60 g |
| ––– omega 3 | 5,27 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 2,08 g |
| Sodík | 10,18 g |
| Sůl | 24,66 g |
| Sacharidy | 17,70 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g škvarků | Škvarky | 750 g |
| 1 velká sklenice 1 velká sklenice leča (0,7 litru) | Zelenina směs sterilovaná | |
| 115 g 115 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 115 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Vegety | Kořenící směs sypká | 30 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá pálivá paprika | Paprika pálivá |