Nutriční hodnoty (Polévka z červených paprik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 078 kJ / 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,92 g |
| Tuky | 2,08 g |
| – nasycené | 0,37 g |
| – nenasycené | 1,37 g |
| –– mononenasycené | 0,65 g |
| –– polynenasycené | 0,71 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,05 g |
| – cukry | 36,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 375 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 plná lžíce škrobové moučky | Bramborový škrob | |
| 4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
| trocha trocha vývaru | Vývar hovězí | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| kapka kapka octa | Ocet lihový | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |