Nutriční hodnoty (Francouzské brambory v mléce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 360 kJ / 1 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 138,02 g |
– nasycené | 72,39 g |
– nenasycené | 56,31 g |
–– mononenasycené | 28,23 g |
–– polynenasycené | 28,08 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 10,62 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 4,71 g |
Sůl | 11,34 g |
Sacharidy | 62,00 g |
– cukry | 29,26 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vařené brambory ve slupce | Brambor zimní | |
500 g 500 g špekáčky nebo dietní párky | Špekáček | 500 g |
4 4 vařená vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
hrášek | Hrášek zelený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |