Nutriční hodnoty (Zelňačka, jak ji máme rádi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 721 kJ / 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,93 g |
| Tuky | 0,87 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,51 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 4 lístky 4 lístky bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| 1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |