Nutriční hodnoty (Paella)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 18 941 kJ / 4 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,82 g |
Tuky | 254,56 g |
– nasycené | 112,88 g |
– nenasycené | 137,67 g |
–– mononenasycené | 115,59 g |
–– polynenasycené | 22,09 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 31,16 g |
Cholesterol | 343 mg |
Sodík | 4,35 g |
Sůl | 10,87 g |
Sacharidy | 458,81 g |
– cukry | 52,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
8 8 kuřecích stehýnek | Kuře stehno s kůží | |
250 g 250 g anglické slaniny (nakrájené na nudličky) | Anglická slanina | 250 g |
1 1 cibule (velká, nadrobno nakrájená) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 litr 1 litr kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
250 g 250 g rajčat (oloupaných a nakrájených, použila jsem konzervu) | Rajče červené čerstvé | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku (podrcené) | Česnek čerstvý | 14 g |
500 g 500 g dlouhozrnné rýže | Rýže bílá | 500 g |
1 1 červená paprika (nakrájená na proužky) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 zelená paprika (nakrájená na proužky) | Paprika zelená čerstvá | |
130 g 130 g hrášku | Hrášek zelený | 130 g |
500 g 500 g mušlí (očištěných) | ||
120 g 120 g krevet (předvařených vyloupaných) | Krevety loupané | 120 g |
1 1 klobása Chorizo | Chorizo | |
černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
8 8 krevet (velkých celých) | Krevety loupané | |
plátky plátky citronu | Citrón čerstvý |