Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paella)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie18 941 kJ /
4 527 kcal
Bílkoviny86,57 g
– z toho živočišné bílkoviny37,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,82 g
Tuky254,56 g
– nasycené112,88 g
– nenasycené137,67 g
–– mononenasycené115,59 g
–– polynenasycené22,09 g
––– omega 30,79 g
Vláknina31,16 g
Cholesterol 343 mg
Sodík 4,35 g
Sůl10,87 g
Sacharidy458,81 g
– cukry52,74 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
8 8 kuřecích stehýnek Kuře stehno s kůží
250 g 250 g anglické slaniny (nakrájené na nudličky) Anglická slanina 250 g
1 1 cibule (velká, nadrobno nakrájená) Cibule čerstvá 70 g
1 litr 1 litr kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
250 g 250 g rajčat (oloupaných a nakrájených, použila jsem konzervu) Rajče červené čerstvé 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku (podrcené) Česnek čerstvý 14 g
500 g 500 g dlouhozrnné rýže Rýže bílá 500 g
1 1 červená paprika (nakrájená na proužky) Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika (nakrájená na proužky) Paprika zelená čerstvá
130 g 130 g hrášku Hrášek zelený 130 g
500 g 500 g mušlí (očištěných)
120 g 120 g krevet (předvařených vyloupaných) Krevety loupané 120 g
1 1 klobása Chorizo Chorizo
černé olivy Olivy čerstvé zralé
8 8 krevet (velkých celých) Krevety loupané
plátky plátky citronu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.