Nutriční hodnoty (Hovězí plec pečená na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 844 kJ / 1 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 213,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
| Tuky | 22,77 g |
| – nasycené | 9,70 g |
| – nenasycené | 10,68 g |
| –– mononenasycené | 9,43 g |
| –– polynenasycené | 1,25 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 13,18 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 910 mg |
| Sůl | 2,47 g |
| Sacharidy | 15,81 g |
| – cukry | 9,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího plecka | Hovězí plec | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| uzená slanina | Špek | |
| (hovězího plecka - nenačítá se to v tabulce) | Vepřová plec |