Nutriční hodnoty (Vepřové maso v květákových palačinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 575 kJ / 854 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,51 g |
| Tuky | 41,60 g |
| – nasycené | 7,43 g |
| – nenasycené | 28,35 g |
| –– mononenasycené | 20,41 g |
| –– polynenasycené | 7,94 g |
| ––– omega 3 | 1,95 g |
| Vláknina | 2,22 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 282 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 86,22 g |
| – cukry | 13,50 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového masa po 100 g (kýta, kotletka nebo krkovička bez kosti) | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubě drcený pepř (měla jsem steakové koření 7 pepřů) | Koření Argentina | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky (trošku plnější) | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 1 1 malý květák | Květák čerstvý | |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 70 g 70 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
| 25 g 25 g Solamylu | Bramborový škrob | 25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |