Nutriční hodnoty (Vepřové maso v květákových palačinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 575 kJ / 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,51 g |
Tuky | 41,60 g |
– nasycené | 7,43 g |
– nenasycené | 28,35 g |
–– mononenasycené | 20,41 g |
–– polynenasycené | 7,94 g |
––– omega 3 | 1,95 g |
Vláknina | 2,22 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 86,22 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového masa po 100 g (kýta, kotletka nebo krkovička bez kosti) | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
hrubě drcený pepř (měla jsem steakové koření 7 pepřů) | Koření Argentina | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky (trošku plnější) | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
1 1 malý květák | Květák čerstvý | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
70 g 70 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
25 g 25 g Solamylu | Bramborový škrob | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový |