Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso v květákových palačinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 575 kJ /
854 kcal
Bílkoviny32,67 g
– z toho živočišné bílkoviny24,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,51 g
Tuky41,60 g
– nasycené7,43 g
– nenasycené28,35 g
–– mononenasycené20,41 g
–– polynenasycené7,94 g
––– omega 31,95 g
Vláknina2,22 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy86,22 g
– cukry13,50 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového masa po 100 g (kýta, kotletka nebo krkovička bez kosti) Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
hrubě drcený pepř (měla jsem steakové koření 7 pepřů) Koření Argentina
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky (trošku plnější) Mouka pšeničná hladká 4 g
1 1 malý květák Květák čerstvý
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
70 g 70 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
25 g 25 g Solamylu Bramborový škrob 25 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.