Nutriční hodnoty (Žampionový salát s nivou II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 136 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 47,00 g |
– nasycené | 31,40 g |
– nenasycené | 14,95 g |
–– mononenasycené | 13,20 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 3,08 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 21,10 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 5,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
5 lžic 5 lžic bílého jogurtu (výborný je řecký) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 75 ml |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |