Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampionový salát s nivou II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 136 kJ /
749 kcal
Bílkoviny50,50 g
– z toho živočišné bílkoviny36,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky47,00 g
– nasycené31,40 g
– nenasycené14,95 g
–– mononenasycené13,20 g
–– polynenasycené1,75 g
––– omega 30,40 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 3,08 g
Sůl7,55 g
Sacharidy21,10 g
– cukry10,00 g
––– laktóza5,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g žampionů Žampion čerstvý 500 g
150 g 150 g nivy Niva 50% t. v s. 150 g
5 lžic 5 lžic bílého jogurtu (výborný je řecký) Jogurt kravský bílý 1,5% 75 ml
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.