Nutriční hodnoty (Halušky, noky jako příloha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 994 kJ / 1 911 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 14,81 g |
| – nasycené | 4,32 g |
| – nenasycené | 6,66 g |
| –– mononenasycené | 3,90 g |
| –– polynenasycené | 2,76 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 268 mg |
| Sodík | 3,37 g |
| Sůl | 8,36 g |
| Sacharidy | 373,05 g |
| – cukry | 17,35 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| kousek kousek másla (velikosti ořechu) | Máslo kravské |