Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí vývar z vepřových kostí se zeleninou a vaječnými nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 181 kJ /
2 672 kcal
Bílkoviny328,36 g
– z toho živočišné bílkoviny313,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,34 g
Tuky113,61 g
– nasycené53,30 g
– nenasycené46,62 g
–– mononenasycené34,57 g
–– polynenasycené12,05 g
––– omega 31,06 g
Vláknina38,74 g
Cholesterol 889 mg
Sodík 1,55 g
Sůl3,60 g
Sacharidy67,09 g
– cukry17,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových kostí Kost vepřová 1000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 větší kousek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
8 kuliček 8 kuliček celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
polohrubá mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná polohrubá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.