Nutriční hodnoty (Domácí vývar z vepřových kostí se zeleninou a vaječnými nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 181 kJ / 2 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 328,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 313,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,34 g |
Tuky | 113,61 g |
– nasycené | 53,30 g |
– nenasycené | 46,62 g |
–– mononenasycené | 34,57 g |
–– polynenasycené | 12,05 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 38,74 g |
Cholesterol | 889 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 67,09 g |
– cukry | 17,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřových kostí | Kost vepřová | 1000 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 větší kousek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
8 kuliček 8 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
polohrubá mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | |
sůl | Sůl mořská |