Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny
Domácí chléb, který provoní kuchyň, naladí chuťové buňky a láká k zakrojení pořádného kousku. Ať již s máslem nebo pomazánkou, vždycky bude chutnat. Domácí pekárna zajistí dokonalý výsledek s minimálním úsilím.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 510 kJ / 1 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,15 g |
| Tuky | 20,70 g |
| Vláknina | 24,80 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 233,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mVp
Moje poznámka
Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mVp
Nejnovější recepty
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 2 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 2 hodinami
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s nastrouhanými mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Tilápie s tarhoňou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 28 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 54 minutami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Wacor před 1 hodinou
Retro kokosky mojí babičky
dandelion.z před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Petronil78 před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
brozak.cd před 2 hodinami
Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu
Suumaa před 2 hodinami
Kuřecí směs s klíčky fazolí mungo
bartonik před 3 hodinami
Nakládaný hermelín I
Sima1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
chleb z domaci pekarny,
domaci zitny chleb,
recept na chleba v domácí pekárně,
chleba z domácí pekárny recepty,
recepty na domácí chleba z pekárny,
recept na domácí žitný chleba,
recept na chléb z domácí pekárny,
recepty na chleba z domácí pekárny,
domaci žitny chleba,
chléb z domací pekárny recept,
recept na domácí žitný chléb,
recepty domácí chleba do domácí pekárny,
recept na chleba z domaci pekarny,
recepty na domácí chléb z pekárny,
recepty na chleba domácí pekárna,
chleba v domácí pekárně,
recept domácí žitný chléb,
žitný chléb z droždí,
žitný chleba z droždí,
recept na chleba v pekárně
Suroviny:
mouka žitná,
mouka hladká,
olej,
kmín celý,
mléko,
ocet,
voda,
cukr,
sůl,
droždí čerstvé,
semínka slunečnicová
Komentáře (17)
Ale soli je v receptu opravdu velice moc - na 250 g mouky dávám rovnou malou lžičku (mělo by to být 5 g soli). Toho kmínu je tu opravdu hodně, ona i ta uvedená lžíce octa je spíš na 500 g mouky - pokud budeš chtít zkoušet.