Nutriční hodnoty (Rozmarýnová kachní játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 092 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,33 g |
| Tuky | 10,86 g |
| – nasycené | 3,40 g |
| – nenasycené | 4,72 g |
| –– mononenasycené | 3,10 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 11,78 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 257 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 31,28 g |
| – cukry | 17,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kachních jater | Játra kachní | 300 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| pórek (5 cm cm z bílé části a 5 cm ze zelené části) | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| voda | Voda |