Nutriční hodnoty (Marcipánové tolárky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 519 kJ / 1 797 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,25 g |
| Tuky | 87,28 g |
| – nasycené | 10,75 g |
| – nenasycené | 75,76 g |
| –– mononenasycené | 35,76 g |
| –– polynenasycené | 40,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 213,82 g |
| – cukry | 175,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g marcipánové hmoty - odpalované | Fondán | 200 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| 150 g 150 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 150 g |
| 3 lžičky 3 lžičky škrobové moučky | Bramborový škrob | 15 g |
| citronovou kůru | Citronová kúra čerstvá | |
| 1/2 lahvičky 1/2 lahvičky citronové tresti | Aroma citrónové | |
| moučkový cukr na vyválení | Cukr bílý |