Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený pudink)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 068 kJ /
255 kcal
Bílkoviny8,66 g
– z toho živočišné bílkoviny8,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,16 g
Tuky3,87 g
– nasycené2,58 g
– nenasycené1,14 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy46,25 g
– cukry12,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
ovoce (podle chuti) Jahody čerstvé
Marshmallow (podle chuti)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.