Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské brambory ze syrových brambor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 116 kJ /
984 kcal
Bílkoviny49,20 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,48 g
Tuky31,08 g
– nasycené7,34 g
– nenasycené14,06 g
–– mononenasycené11,23 g
–– polynenasycené2,83 g
––– omega 30,18 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 444 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy118,45 g
– cukry10,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
300 g 300 g uzeného masa (nebo uzeniny) Vepřová plec uzená 300 g
400 g 400 g mražená zelenina (1 sáček) Mrkev mražená 400 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
mléko (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej na vymazání pekáče Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.