Nutriční hodnoty (Francouzské brambory ze syrových brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 116 kJ / 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,48 g |
Tuky | 31,08 g |
– nasycené | 7,34 g |
– nenasycené | 14,06 g |
–– mononenasycené | 11,23 g |
–– polynenasycené | 2,83 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 19,05 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 118,45 g |
– cukry | 10,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
300 g 300 g uzeného masa (nebo uzeniny) | Vepřová plec uzená | 300 g |
400 g 400 g mražená zelenina (1 sáček) | Mrkev mražená | 400 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mléko (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej na vymazání pekáče | Olej řepkový |