Nutriční hodnoty (Rybí guláš s červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 316 kJ / 1 510 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 139,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
| Tuky | 90,24 g |
| – nasycené | 42,87 g |
| – nenasycené | 45,47 g |
| –– mononenasycené | 37,21 g |
| –– polynenasycené | 8,26 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 8,68 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 2,12 g |
| Sůl | 5,20 g |
| Sacharidy | 25,12 g |
| – cukry | 17,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g rybího filé | Treska filet | 750 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 dl 2 dl vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vína | Víno červené suché | 15 ml |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |