Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí hřbet podle mne)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 675 kJ /
878 kcal
Bílkoviny6,43 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,68 g
Tuky42,51 g
– nasycené20,64 g
– nenasycené21,34 g
–– mononenasycené18,04 g
–– polynenasycené3,30 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,72 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 981 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy35,45 g
– cukry10,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky jehněčí kotlety (hřbet) cca 700 g Jehně hřbet
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 bulvy celeru Celer bulva čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
lžíce lžíce petrželová nať Petržel nať čerstvá
1/2 litru 1/2 litru těžkého červeného vína Víno červené suché 500 ml
olej Olej řepkový
sůl, pepř Pepř černý
hladká mouka na obalování Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.