Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninovo- rýžová polévka v drůbežím vývaru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie278 kJ /
67 kcal
Bílkoviny2,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,24 g
Tuky0,25 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g
– cukry4,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kus kus kuřete Kuře
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
květák Květák čerstvý
fazolky Fazolky čerstvé
pár růžiček růžiček kapusty Kapusta hlávková čerstvá
hrášek Hrášek zelený
2 hrsti 2 hrsti hub (zmražené nebo sušené) Hřib čerstvý
bazalka Bazalka čerstvá
koriandr Koriandr semena
1 kostka 1 kostka drůbežího vývaru Vývar kuřecí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
rýže Rýže bílá
olej na orestování Olej řepkový
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.