Nutriční hodnoty (Zeleninovo- rýžová polévka v drůbežím vývaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 278 kJ / 67 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 0,25 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kus kus kuřete | Kuře | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| květák | Květák čerstvý | |
| fazolky | Fazolky čerstvé | |
| pár růžiček růžiček kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| 2 hrsti 2 hrsti hub (zmražené nebo sušené) | Hřib čerstvý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| koriandr | Koriandr semena | |
| 1 kostka 1 kostka drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rýže | Rýže bílá | |
| olej na orestování | Olej řepkový | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |