Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 049 kJ / 1 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,35 g |
| Tuky | 105,24 g |
| – nasycené | 19,77 g |
| – nenasycené | 81,26 g |
| –– mononenasycené | 58,80 g |
| –– polynenasycené | 22,47 g |
| ––– omega 3 | 7,01 g |
| Vláknina | 2,52 g |
| Cholesterol | 228 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 24,34 g |
| – cukry | 15,90 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| 250 g 250 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 250 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce suchého bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce ostré hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| 7 lžic 7 lžic oleje | Olej řepkový | 77 ml |