Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 049 kJ /
1 446 kcal
Bílkoviny94,35 g
– z toho živočišné bílkoviny92,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,35 g
Tuky105,24 g
– nasycené19,77 g
– nenasycené81,26 g
–– mononenasycené58,80 g
–– polynenasycené22,47 g
––– omega 37,01 g
Vláknina2,52 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 2,01 g
Sůl5,00 g
Sacharidy24,34 g
– cukry15,90 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
kopr Kopr nať čerstvý
250 g 250 g kuřecích prsíček Kuře prso 250 g
olej Olej řepkový
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
2 lžíce 2 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 40 ml
2 lžíce 2 lžíce suchého bílého vína Víno bílé suché 30 ml
1 lžíce 1 lžíce ostré hořčice Hořčice dijonská 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka cukru Cukr bílý
7 lžic 7 lžic oleje Olej řepkový 77 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.