Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 049 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,35 g |
Tuky | 105,24 g |
– nasycené | 19,77 g |
– nenasycené | 81,26 g |
–– mononenasycené | 58,80 g |
–– polynenasycené | 22,47 g |
––– omega 3 | 7,01 g |
Vláknina | 2,52 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 24,34 g |
– cukry | 15,90 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
250 g 250 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 250 g |
olej | Olej řepkový | |
150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
2 lžíce 2 lžíce suchého bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce ostré hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
7 lžic 7 lžic oleje | Olej řepkový | 77 ml |