Nutriční hodnoty (Krůtí medailonky s dýní a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 277 kJ / 2 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 221,54 g |
– nasycené | 88,04 g |
– nenasycené | 128,60 g |
–– mononenasycené | 102,76 g |
–– polynenasycené | 25,85 g |
––– omega 3 | 4,65 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 413 mg |
Sodík | 4,30 g |
Sůl | 10,56 g |
Sacharidy | 43,95 g |
– cukry | 35,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g krůtích medailonků | Krůta prsa bez kůže | 400 g |
200 g 200 g anglické slaniny nebo šunky od kosti | Anglická slanina | 200 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
6 plátků 6 plátků goudy nebo Eidamu | Gouda 45% t. v s. | |
pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
200-300 g 200-300 g dýně Hokaidó | Dýně Hokkaidó čerstvá | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |