Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kaviárová vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 185 kJ /
522 kcal
Bílkoviny49,72 g
– z toho živočišné bílkoviny49,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky34,24 g
– nasycené8,28 g
– nenasycené16,70 g
–– mononenasycené12,90 g
–– polynenasycené3,80 g
––– omega 30,41 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 1,60 g
Sůl3,84 g
Sacharidy3,80 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
50 g 50 g černého kaviáru Kaviár černý solený 50 g
majolka Poličanka Majonéza
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.