Nutriční hodnoty (Kaviárová vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 185 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 34,24 g |
| – nasycené | 8,28 g |
| – nenasycené | 16,70 g |
| –– mononenasycené | 12,90 g |
| –– polynenasycené | 3,80 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,27 g |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,84 g |
| Sacharidy | 3,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 50 g 50 g černého kaviáru | Kaviár černý solený | 50 g |
| majolka Poličanka | Majonéza | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |