Nutriční hodnoty (Štika na houbách a zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 523 kJ / 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
Tuky | 32,38 g |
– nasycené | 4,57 g |
– nenasycené | 27,77 g |
–– mononenasycené | 23,86 g |
–– polynenasycené | 3,91 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 5,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 893 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 13,75 g |
– cukry | 1,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 porcí 6 porcí štiky | Štika filet | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
houby (já jsem použila václavky) | Hřib čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
brambory | Brambor zimní | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
máslo | Máslo kravské | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
olej na potření plechu | Olej řepkový |