Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 686 kJ /
2 554 kcal
Bílkoviny417,12 g
– z toho živočišné bílkoviny414,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky65,52 g
– nasycené36,76 g
– nenasycené24,49 g
–– mononenasycené18,69 g
–– polynenasycené5,80 g
––– omega 33,14 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 5,89 g
Sůl14,66 g
Sacharidy38,84 g
– cukry31,94 g
––– laktóza2,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1400 g
2 2 jablíčka Jablko čerstvé 300 g
2 2 Hermelíny Hermelín 200 g
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
grilovací koření Grilovací koření
sůl Sůl mořská
10-15 dkg 10-15 dkg salámu Herkules Suchý salám 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.