Nutriční hodnoty (Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 686 kJ / 2 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 417,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 414,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 65,52 g |
– nasycené | 36,76 g |
– nenasycené | 24,49 g |
–– mononenasycené | 18,69 g |
–– polynenasycené | 5,80 g |
––– omega 3 | 3,14 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 5,89 g |
Sůl | 14,66 g |
Sacharidy | 38,84 g |
– cukry | 31,94 g |
––– laktóza | 2,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
2 2 jablíčka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
10-15 dkg 10-15 dkg salámu Herkules | Suchý salám | 125 g |