Nutriční hodnoty (Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 686 kJ / 2 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 417,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 414,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 65,52 g |
| – nasycené | 36,76 g |
| – nenasycené | 24,49 g |
| –– mononenasycené | 18,69 g |
| –– polynenasycené | 5,80 g |
| ––– omega 3 | 3,14 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 5,89 g |
| Sůl | 14,66 g |
| Sacharidy | 38,84 g |
| – cukry | 31,94 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 2 2 jablíčka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
| smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 10-15 dkg 10-15 dkg salámu Herkules | Suchý salám | 125 g |