Nutriční hodnoty (Šopronský vepřový bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 161 kJ / 1 712 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 149,10 g |
| – nasycené | 38,78 g |
| – nenasycené | 78,62 g |
| –– mononenasycené | 64,03 g |
| –– polynenasycené | 14,59 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 6,78 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 307 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 15,40 g |
| – cukry | 10,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| mateřídouška | Mateřídouška sušená | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |