Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červenice obecná s bazalkovo-česnekovým máslem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie512 kJ /
122 kcal
Bílkoviny1,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,58 g
Tuky8,58 g
– nasycené5,40 g
– nenasycené3,02 g
–– mononenasycené2,68 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,03 g
Vláknina6,83 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy6,50 g
– cukry5,86 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 filet 1 filet červenice obecné (orange roughy)
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
3 lístky 3 lístky bazalky Bazalka čerstvá
olivový olej Olej olivový
5 5 cherry rajčat Rajčata cherry 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.