Nutriční hodnoty (Červenice obecná s bazalkovo-česnekovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 512 kJ / 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 8,58 g |
– nasycené | 5,40 g |
– nenasycené | 3,02 g |
–– mononenasycené | 2,68 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 6,83 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,50 g |
– cukry | 5,86 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 filet 1 filet červenice obecné (orange roughy) | ||
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
3 lístky 3 lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
5 5 cherry rajčat | Rajčata cherry | 150 g |