Nutriční hodnoty (Červenice obecná s bazalkovo-česnekovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 512 kJ / 122 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
| Tuky | 8,58 g |
| – nasycené | 5,40 g |
| – nenasycené | 3,02 g |
| –– mononenasycené | 2,68 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,83 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 6,50 g |
| – cukry | 5,86 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 filet 1 filet červenice obecné (orange roughy) | ||
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
| 3 lístky 3 lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 5 5 cherry rajčat | Rajčata cherry | 150 g |