Nutriční hodnoty (Játrové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 051 kJ / 968 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,96 g |
| Tuky | 23,27 g |
| – nasycené | 4,72 g |
| – nenasycené | 10,69 g |
| –– mononenasycené | 7,63 g |
| –– polynenasycené | 3,06 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 15,76 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 483 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 104,75 g |
| – cukry | 5,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 250 g 250 g vepřových jater | Játra vepřová | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2 lžičky 2 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 14 g |
| strouhanka podle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |