Nutriční hodnoty (Houbový hrášek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 602 kJ / 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,80 g |
| Tuky | 3,24 g |
| – nasycené | 1,46 g |
| – nenasycené | 1,78 g |
| –– mononenasycené | 0,56 g |
| –– polynenasycené | 1,22 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 81,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 98 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 131,00 g |
| – cukry | 29,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g húb - dala som zmes hlivy, krémových a bielych šampiňónov | Hřib čerstvý | 400 g |
| 400 g 400 g mrazeného hrášku | Hrášek zelený mražený | 400 g |
| 1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
| 3 3 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 210 g |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| masox kocka a pod. | Bujón hovězí | |
| štipľavý paprikový krém (feferónka a pod., kto má rád) | Pasta papriková | |
| 2 PL 2 PL polohrubej múky | ||
| trochu trochu vody | Voda | |
| olej | Olej řepkový | |
| soľ | Sůl mořská |