Nutriční hodnoty (Pečené kuřecí se smetanou a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 185 kJ / 2 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 333,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 332,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 98,24 g |
| – nasycené | 59,56 g |
| – nenasycené | 33,49 g |
| –– mononenasycené | 27,96 g |
| –– polynenasycené | 5,53 g |
| ––– omega 3 | 3,52 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 856 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 50,18 g |
| – cukry | 35,58 g |
| ––– laktóza | 7,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| asi 2 asi 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| špetku špetku bílého pepře | Pepř bílý |