Nutriční hodnoty (Rychlá pudinková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 790 kJ / 3 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,80 g |
| Tuky | 145,33 g |
| – nasycené | 22,62 g |
| – nenasycené | 108,34 g |
| –– mononenasycené | 77,88 g |
| –– polynenasycené | 30,46 g |
| ––– omega 3 | 8,39 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 850 mg |
| Sůl | 2,55 g |
| Sacharidy | 470,75 g |
| – cukry | 238,75 g |
| ––– laktóza | 36,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
| 2 2 pudinkové prášky vanilkové | Puding v prášku | |
| 4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 48 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |