Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo - celerové pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 698 kJ /
1 601 kcal
Bílkoviny24,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,05 g
Tuky83,81 g
– nasycené53,22 g
– nenasycené28,57 g
–– mononenasycené26,16 g
–– polynenasycené2,41 g
––– omega 30,40 g
Vláknina34,15 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy169,82 g
– cukry14,31 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1/2 1/2 celeru (velkého) Celer bulva čerstvá 270 g
sůl Sůl mořská
voda Voda
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
mléko (teplé) Mléko kravské polotučné 1,5%
(Poměr brambor a celeru si každý může upravit podle sebe.) Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.