Nutriční hodnoty (Bramborovo - celerové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 698 kJ / 1 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,05 g |
Tuky | 83,81 g |
– nasycené | 53,22 g |
– nenasycené | 28,57 g |
–– mononenasycené | 26,16 g |
–– polynenasycené | 2,41 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 34,15 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 169,82 g |
– cukry | 14,31 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1/2 1/2 celeru (velkého) | Celer bulva čerstvá | 270 g |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
mléko (teplé) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
(Poměr brambor a celeru si každý může upravit podle sebe.) | Brambor zimní |