Nutriční hodnoty (Ravioli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 913 kJ / 935 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 19,12 g |
| – nasycené | 4,44 g |
| – nenasycené | 9,40 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 147,40 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |