Nutriční hodnoty (Ravioli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 913 kJ / 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 19,12 g |
– nasycené | 4,44 g |
– nenasycené | 9,40 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 147,40 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |