Nutriční hodnoty (Bábovka tvarohová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 810 kJ / 4 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
| Tuky | 197,37 g |
| – nasycené | 53,78 g |
| – nenasycené | 129,68 g |
| –– mononenasycené | 90,08 g |
| –– polynenasycené | 39,60 g |
| ––– omega 3 | 2,67 g |
| Vláknina | 11,25 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 975 mg |
| Sůl | 2,88 g |
| Sacharidy | 570,28 g |
| – cukry | 291,63 g |
| ––– laktóza | 15,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 250 g 250 g tvarohu ve vaničce (tučného nebo polotučného) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice (nebo krystal) | Cukr bílý | 250 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 20 g 20 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| citronová kůra (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |