Nutriční hodnoty (Maso pečené v zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 19,37 g |
| – nasycené | 4,68 g |
| – nenasycené | 9,78 g |
| –– mononenasycené | 8,19 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 318 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa (plecko, krkovička) | Vepřová kýta | 600 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| olej | Olej řepkový |