Nutriční hodnoty (Maso pečené v zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 19,37 g |
– nasycené | 4,68 g |
– nenasycené | 9,78 g |
–– mononenasycené | 8,19 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa (plecko, krkovička) | Vepřová kýta | 600 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
olej | Olej řepkový |