Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložená vepřová kotleta

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

25. 2. 2010 16:03

Suroviny

Porce: asi 8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 526 kJ / 365 kcal
Bílkoviny19,61 g
Tuky19,98 g
Vláknina2,56 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,78 g
Sůl9,82 g
Sacharidy26,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petik

27. 11. 2013 06:35

Doba naložení může byt delší než dva dny, z osobní zkusenosti vím ze maso je nejlepší az třeti den:-p
Omlouvám se za diakritiku, pisu z tabletu:-8

bobina

30. 12. 2012 12:33

mnam:yes::yes::yes::yes::-)

bara.it bara.it

26. 2. 2010 08:51

:yes:5:yes:

Ivana79 Ivana79

25. 2. 2010 21:11

My to zase poznáme pod názvom Diabolské rezne a je to výborné,robievam to dosť často:-p:yes:

Zdenka +++ Zdenka +++

25. 2. 2010 18:58

Holky všem děkuji za komentáře:-K:-K:-K:-K:-K

Sodovka Sodovka

25. 2. 2010 18:55

Tuhle marinádu znám pod názvem Rošťáky. Recept vyšel asi před 8 lety v kalendáři Frekvence 1 a vzápětí na různých kuchařských serverech. Myslím, že recept na Rošťáky tady je. Čím déle je maso naloženo, tím je lepší.:-p Tento recept často dělají maminky pro své „hladové ratolesti“, které bydlí přes týden na internátě nebo kolejích. Maso s marinádou dají do zavařovací láhve a ratolest si může každý večer výborné masíčko udělat. Zvládne to i antitalent na vaření.:-D Naložené maso je orestované za 2 minuty. Příloha nejenom brambory, ale i rýže, nebo třeba jenom chléb + zelenina. Posílám bodíka :yes:.

BILKOVAI BILKOVAI

25. 2. 2010 16:46

To znám a je to dobroučký. Někdy nechávám maso naložené i dýl než dva dny:-) Zaslouženě bod:yes::yes::yes::-K

spagetka spagetka

25. 2. 2010 16:35

Zdeni - vypiš tam tu lžičku, takhle to vypadá na půl litru;-);-),jinak tě obdivuju za výdrž, u nás takhle dlouho naložené maso ani nevydrží :-D:-D ale věřím, že čím dýl, tím líp

Zdenka +++ Zdenka +++

25. 2. 2010 16:34

soli je tam jen 1/2 lžičky a já osobně jsem to měla naložené ještě dýl a bylo to dobré ale nechtěla jsem to jsem psát kvůli komentářům.;-(

spagetka spagetka

25. 2. 2010 16:22

Zdeni, mrkni se na množství soli v ingrediencích ;-);-) a 2 dny mi připadá dost dlouhé ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kotleta veprova kotleta recepty naložené vepřové maso vepřová kotleta recept vepřová kotleta nejlepší recepty výborná veprová kotleta recepty z vepřové kotlety jak naložit vepřové maso naložené vepřové maso recepty vepřové maso recepty kotleta recepty veprova kotleta nejlepší recepty z vepřové kotlety vepřová kotleta recepty pro začátečníky naložení vepřového masa vepřové maso naložené naložené vepřové maso v majonéze naložená vepřová panenka jak naložit kotlety nejlepší recept na vepřové kotlety roštáci vepřové maso naložené

Suroviny: řízek vepřový, vejce, omáčka worcesterová, hořčice plnotučná, maggi, sůl, solamyl, pepř, česnek

TopRecepty.cz

Naložená vepřová kotleta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z6vm