Naložená vepřová kotleta

Zdenka +++ Kuchařka: Zdenka +++

Doba přípravy: asi 1/2 hodiny asi 8 porcí Vepřové maso 10 názorů

Suroviny

5-8 vepřových řízků (naklepeme)
2 vejce
1 lžíce worcestru
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce maggi
1/2 lžičky soli na tohle množství
1 lžíce solamylu
pepř
2 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Tohle všechno smícháme dohromady, maso v téhle marinádě necháme naložené 2 dny.

  2. Potom smažíme na oleji z obou stran. Příloha: brambory, bramborová kaše + zeleninová obloha.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Naložená vepřová kotleta

  • Petik Petik(neregistrovaný)

    Doba naložení může byt delší než dva dny, z osobní zkusenosti vím ze maso je nejlepší az třeti den:-p
    Omlouvám se za diakritiku, pisu z tabletu:-8

    Odpovědět

  • bobina bobina(neregistrovaná)

  • bara.it bara.it

  • Ivana79 Ivana79

    My to zase poznáme pod názvom Diabolské rezne a je to výborné,robievam to dosť často:-p:yes:

    Odpovědět

  • Zdenka +++ Zdenka +++(autorka receptu)

    Holky všem děkuji za komentáře:-K:-K:-K:-K:-K

    Odpovědět

  • Sodovka Sodovka

    Tuhle marinádu znám pod názvem Rošťáky. Recept vyšel asi před 8 lety v kalendáři Frekvence 1 a vzápětí na různých kuchařských serverech. Myslím, že recept na Rošťáky tady je. Čím déle je maso naloženo, tím je lepší.:-p Tento recept často dělají maminky pro své „hladové ratolesti“, které bydlí přes týden na internátě nebo kolejích. Maso s marinádou dají do zavařovací láhve a ratolest si může každý večer výborné masíčko udělat. Zvládne to i antitalent na vaření.:-D Naložené maso je orestované za 2 minuty. Příloha nejenom brambory, ale i rýže, nebo třeba jenom chléb + zelenina. Posílám bodíka :yes:.

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    To znám a je to dobroučký. Někdy nechávám maso naložené i dýl než dva dny:-) Zaslouženě bod:yes::yes::yes::-K

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Zdeni - vypiš tam tu lžičku, takhle to vypadá na půl litru;-);-),jinak tě obdivuju za výdrž, u nás takhle dlouho naložené maso ani nevydrží :-D:-D ale věřím, že čím dýl, tím líp

    Odpovědět

  • Zdenka +++ Zdenka +++(autorka receptu)

    soli je tam jen 1/2 lžičky a já osobně jsem to měla naložené ještě dýl a bylo to dobré ale nechtěla jsem to jsem psát kvůli komentářům.;-(

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Zdeni, mrkni se na množství soli v ingrediencích ;-);-) a 2 dny mi připadá dost dlouhé ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřová kotleta veprova kotleta recepty naložené vepřové maso vepřová kotleta recept vepřová kotleta nejlepší recepty recepty z vepřové kotlety jak naložit vepřové maso naložené vepřové maso recepty vepřové maso recepty kotleta recepty veprova kotleta vepřová kotleta recepty pro začátečníky výborná veprová kotleta vepřové maso naložené naložení vepřového masa nejlepší recepty z vepřové kotlety naložená vepřová panenka naložené vepřové maso v majonéze jak naložit kotlety roštáci vepřové maso naložené nejlepší recept na vepřové kotlety

Zapomněl/a jsem heslo