Naložená vepřová kotleta

Zdenka +++ Kuchařka: Zdenka +++

Doba přípravy: asi 1/2 hodiny asi 8 porcí Vepřové maso 10 názorů

Suroviny

5-8 vepřových řízků (naklepeme)
2 vejce
1 lžíce worcestru
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce maggi
1/2 lžičky soli na tohle množství
1 lžíce solamylu
pepř
2 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Tohle všechno smícháme dohromady, maso v téhle marinádě necháme naložené 2 dny.

  2. Potom smažíme na oleji z obou stran. Příloha: brambory, bramborová kaše + zeleninová obloha.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Naložená vepřová kotleta

  • Petik Petik(neregistrovaný)

    Doba naložení může byt delší než dva dny, z osobní zkusenosti vím ze maso je nejlepší az třeti den:-p
    Omlouvám se za diakritiku, pisu z tabletu:-8

    Odpovědět

  • bobina bobina(neregistrovaná)

  • bara.it bara.it

  • Ivana79 Ivana79

    My to zase poznáme pod názvom Diabolské rezne a je to výborné,robievam to dosť často:-p:yes:

    Odpovědět

  • Zdenka +++ Zdenka +++(autorka receptu)

    Holky všem děkuji za komentáře:-K:-K:-K:-K:-K

    Odpovědět

  • Sodovka Sodovka

    Tuhle marinádu znám pod názvem Rošťáky. Recept vyšel asi před 8 lety v kalendáři Frekvence 1 a vzápětí na různých kuchařských serverech. Myslím, že recept na Rošťáky tady je. Čím déle je maso naloženo, tím je lepší.:-p Tento recept často dělají maminky pro své „hladové ratolesti“, které bydlí přes týden na internátě nebo kolejích. Maso s marinádou dají do zavařovací láhve a ratolest si může každý večer výborné masíčko udělat. Zvládne to i antitalent na vaření.:-D Naložené maso je orestované za 2 minuty. Příloha nejenom brambory, ale i rýže, nebo třeba jenom chléb + zelenina. Posílám bodíka :yes:.

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    To znám a je to dobroučký. Někdy nechávám maso naložené i dýl než dva dny:-) Zaslouženě bod:yes::yes::yes::-K

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Zdeni - vypiš tam tu lžičku, takhle to vypadá na půl litru;-);-),jinak tě obdivuju za výdrž, u nás takhle dlouho naložené maso ani nevydrží :-D:-D ale věřím, že čím dýl, tím líp

    Odpovědět

  • Zdenka +++ Zdenka +++(autorka receptu)

    soli je tam jen 1/2 lžičky a já osobně jsem to měla naložené ještě dýl a bylo to dobré ale nechtěla jsem to jsem psát kvůli komentářům.;-(

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Zdeni, mrkni se na množství soli v ingrediencích ;-);-) a 2 dny mi připadá dost dlouhé ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřová kotleta veprova kotleta recepty naložené vepřové maso vepřová kotleta recept vepřová kotleta nejlepší recepty recepty z vepřové kotlety jak naložit vepřové maso naložené vepřové maso recepty vepřové maso recepty kotleta výborná veprová kotleta recepty veprova kotleta nejlepší recepty z vepřové kotlety vepřová kotleta recepty pro začátečníky vepřové maso naložené naložení vepřového masa naložená vepřová panenka naložené vepřové maso v majonéze nejlepší recept na vepřové kotlety jak naložit kotlety roštáci vepřové maso naložené

Zapomněl/a jsem heslo