Nutriční hodnoty (Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 15 629 kJ / 3 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 153,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,50 g |
| Tuky | 307,53 g |
| – nasycené | 80,04 g |
| – nenasycené | 161,51 g |
| –– mononenasycené | 131,05 g |
| –– polynenasycené | 30,46 g |
| ––– omega 3 | 1,52 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 719 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 2,72 g |
| Sacharidy | 74,40 g |
| – cukry | 18,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg libovějšího bůčku bez kostí nejlépe špička | Vepřový bok | 1000 g |
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 čerstvý fenykl | Fenykl hlíza | |
| 2 2 včerejší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 1 lžička 1 lžička mletého zázvoru (nemusí být) | Zázvor sušený mletý | 5 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |