Nutriční hodnoty (Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 15 629 kJ / 3 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 153,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,50 g |
Tuky | 307,53 g |
– nasycené | 80,04 g |
– nenasycené | 161,51 g |
–– mononenasycené | 131,05 g |
–– polynenasycené | 30,46 g |
––– omega 3 | 1,52 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 719 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 2,72 g |
Sacharidy | 74,40 g |
– cukry | 18,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg libovějšího bůčku bez kostí nejlépe špička | Vepřový bok | 1000 g |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 čerstvý fenykl | Fenykl hlíza | |
2 2 včerejší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru (nemusí být) | Zázvor sušený mletý | 5 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |