Nutriční hodnoty (Hnědá jednoduchá a dobrá fazolovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 603 kJ / 144 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,63 g |
| Tuky | 0,24 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,07 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 7,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,25 g |
| Sacharidy | 28,95 g |
| – cukry | 2,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hnědé střední fazole | Fazole červená ledvina | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| klobása (nebo jinou uzeninu) | Klobása | |
| 5 strouzků 5 strouzků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 větší hrst celozrnné špaldové krupice (nebo hrubá mouka) | Krupice špaldová hrubá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce Podravky | Kořenící směs sypká | 15 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |