Nutriční hodnoty (Kotlet Neapol)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 211 kJ / 2 201 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 204,17 g |
| – nasycené | 122,06 g |
| – nenasycené | 77,76 g |
| –– mononenasycené | 68,03 g |
| –– polynenasycené | 9,73 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 490 mg |
| Sodík | 3,30 g |
| Sůl | 8,30 g |
| Sacharidy | 18,40 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 12,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vepřových kotlet | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 20 dkg 20 dkg uzeného sýru (s provensálským kořením) (pokud neseženete uzený sýr s příchutí, nahraďte klasickým uzeným sýrem a 1 kávovou lžičkou provensálského koření) | Eidam 30% t. v s. uzený | 200 g |
| 300 ml 300 ml 30 % smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |