Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlet Neapol)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 211 kJ /
2 201 kcal
Bílkoviny71,68 g
– z toho živočišné bílkoviny70,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky204,17 g
– nasycené122,06 g
– nenasycené77,76 g
–– mononenasycené68,03 g
–– polynenasycené9,73 g
––– omega 31,30 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 3,30 g
Sůl8,30 g
Sacharidy18,40 g
– cukry16,20 g
––– laktóza12,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vepřových kotlet Vepřová kotleta s kostí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
20 dkg 20 dkg uzeného sýru (s provensálským kořením) (pokud neseženete uzený sýr s příchutí, nahraďte klasickým uzeným sýrem a 1 kávovou lžičkou provensálského koření) Eidam 30% t. v s. uzený 200 g
300 ml 300 ml 30 % smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.