Nutriční hodnoty (Kotlet Neapol)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 211 kJ / 2 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 204,17 g |
– nasycené | 122,06 g |
– nenasycené | 77,76 g |
–– mononenasycené | 68,03 g |
–– polynenasycené | 9,73 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 18,40 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 12,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vepřových kotlet | Vepřová kotleta s kostí | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
20 dkg 20 dkg uzeného sýru (s provensálským kořením) (pokud neseženete uzený sýr s příchutí, nahraďte klasickým uzeným sýrem a 1 kávovou lžičkou provensálského koření) | Eidam 30% t. v s. uzený | 200 g |
300 ml 300 ml 30 % smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |