Nutriční hodnoty (Rybí filé s máslovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 511 kJ / 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,45 g |
| Tuky | 43,97 g |
| – nasycené | 11,29 g |
| – nenasycené | 25,65 g |
| –– mononenasycené | 19,79 g |
| –– polynenasycené | 5,86 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 875 mg |
| Sodík | 5,82 g |
| Sůl | 14,54 g |
| Sacharidy | 24,95 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
| máslo (na opečení filé + 3 lžíce lžíce na jíšku + 125 g na omáčku) | Máslo kravské | |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 500 ml 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce sardelové pasty | Sardelová pasta | 60 g |
| šťáva z citrónu | Šťáva z citrónu | |
| hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská |