Nutriční hodnoty (Formanská makrela)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 681 kJ / 163 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 11,72 g |
| – nasycené | 0,82 g |
| – nenasycené | 9,92 g |
| –– mononenasycené | 6,95 g |
| –– polynenasycené | 2,97 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,98 g |
| – cukry | 2,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 makrely | Makrela | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 2 2 Romadury | Romadur 40 % t. v s. | |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| kmín | Kmín | |
| olej | Olej řepkový | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená |