Nutriční hodnoty (Závitek „Naháč z Vysočiny“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 3 763 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,38 g |
| Tuky | 32,04 g |
| – nasycené | 7,78 g |
| – nenasycené | 16,23 g |
| –– mononenasycené | 14,07 g |
| –– polynenasycené | 2,17 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 1,41 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 2,45 g |
| – cukry | 0,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8-10 8-10 tenkých plátků vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 750 g 750 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 750 g |
| 1 1 smetana na šlehání (200 g) | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sádlo do pekáčku | Sádlo vepřové |