Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perník z jablek

Snadný hrnkový perník s jablky, který připraví i začátečník. Jablka máme v kuchyni prakticky celoročně, takže se takový perník nabízí jako nejsnadnější moučník na víkend. Vše společně smícháme a upečeme. Perník můžeme pak polít i čokoládou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

7. 1. 2024 18:51

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 539 kJ / 4 192 kcal
Bílkoviny87,26 g
Tuky143,85 g
Vláknina41,60 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 394 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy574,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

10. 1. 2024 16:39

Merylas: keď si predstavím 1 kilové balenie práškového cukru a z neho jednu pätinu na perníku...

Merylas Merylas (moderátorka)

10. 1. 2024 13:35

patrikpecenak1: Jestli cukru podle chuti, tak kdo chce sladší moučník, tak může spíš přidat cukr do těsta než takové množství na povrch. Mít 200 g moučkového cukru na povrchu, to si moc dobře neumím představit. Myslela jsem, že je to chyba v receptu.

patrikpecenak1 patrikpecenak1

10. 1. 2024 12:10

patrikpecenak1: záleží podle chuti

patrikpecenak1 patrikpecenak1

9. 1. 2024 15:16

Merylas: ne není to chyba

Merylas Merylas (moderátorka)

8. 1. 2024 10:40

Na posypání moučníku po upečení by stačilo podstatně méně cukru, zhruba tak do 50 g. 200 g je opravdu dost hodně. Není v množství chyba? Děkuji.

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 1. 2024 09:57

:-):yes::yes::-K

Jana22222

7. 1. 2024 20:15

:-8;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, jablko, prášek do pečiva, vejce, kakao, olej slunečnicový, mléko, rum, cukr moučkový, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Perník z jablek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R0yL