Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s nakládanými okurkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 639 kJ /
392 kcal
Bílkoviny14,44 g
– z toho živočišné bílkoviny9,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky17,12 g
– nasycené7,84 g
– nenasycené6,57 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené0,94 g
––– omega 30,10 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy42,21 g
– cukry3,51 g
––– laktóza1,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-6 4-6 brambor Brambor zimní 250 g
hrst hrst sterilovaných okurek Okurka polní zavařená
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kmín Kmín
vývar Vývar hovězí
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.