Nutriční hodnoty (Pečená cuketa s fetou a salsou z manga)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 36 kJ / 9 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,10 g |
| Tuky | 0,03 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,03 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1,80 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| mladá cuketa | Cuketa čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zralé mango | Mango čerstvé | |
| naťová cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| kousek kousek okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1-2 1-2 barevné feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 KL 2 KL limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 10 ml |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 KL 1 KL vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
| kousek kousek Fety (správně by tam neměla patřit, ale musela jsem ji tam dát pro zjemnění extrémně pálivých feferonek) | Sýr feta |