Nutriční hodnoty (Restované marinované maso po asijsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 533 kJ / 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 27,12 g |
| – nasycené | 2,90 g |
| – nenasycené | 22,43 g |
| –– mononenasycené | 15,76 g |
| –– polynenasycené | 6,67 g |
| ––– omega 3 | 2,75 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 3,82 g |
| Sůl | 9,10 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecího masa (krůtí) | Kuře prso | 500 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sladké sójové omáčky Kaki Tiga | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| pasta Sambal Badjak | Chilli omáčka | |
| cibule | Cibule čerstvá |