Nutriční hodnoty (Vepřové v leču na smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 872 kJ / 686 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
| Tuky | 23,37 g |
| – nasycené | 6,52 g |
| – nenasycené | 11,40 g |
| –– mononenasycené | 9,38 g |
| –– polynenasycené | 2,02 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 4,55 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 592 mg |
| Sůl | 1,41 g |
| Sacharidy | 14,96 g |
| – cukry | 4,74 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| zeleninové lečo /malá sklenička/ | Zelenina směs sterilovaná | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
| olej nebo jiný tuk | Olej řepkový | |
| houby (čerstvé, mražené nebo sušené ) nemusí být | Hřib čerstvý |