Nutriční hodnoty (Krůtí biskupy s okurkovo smetanovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 622 kJ / 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 26,69 g |
| – nasycené | 16,76 g |
| – nenasycené | 8,33 g |
| –– mononenasycené | 6,78 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,05 g |
| Cholesterol | 93 mg |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 19,18 g |
| – cukry | 18,31 g |
| ––– laktóza | 16,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks chlazených krůtích biskupů | ||
| 1/4 1/4 másla | Máslo kravské | 0.25 g |
| 1 kostka 1 kostka zlatého slepičího bujonu | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 200 g 200 g bílého jogurtu - Activia bifidus essensis | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 4 4 sterilované okurky - Corničonky pikantní | Okurka polní zavařená | |
| hotová jíška na zahuštění | Jíška máslová | |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |