Nutriční hodnoty (Aspikový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
Energie | 7 926 kJ / 1 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,45 g |
Tuky | 138,02 g |
– nasycené | 78,52 g |
– nenasycené | 46,61 g |
–– mononenasycené | 38,84 g |
–– polynenasycené | 7,77 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 5,85 g |
Sacharidy | 53,77 g |
– cukry | 29,00 g |
––– laktóza | 23,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
400 g 400 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 400 g |
2,5 dcl 2,5 dcl smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
2 dcl 2 dcl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
8 plátků 8 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 160 g |
1 plechovka 1 plechovka sardinek v oleji | Sardinky v oleji | |
salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
3 3 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku želatiny | Želatina vepřová | 5 g |
pažitku na ozdobu | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hořčici | Hořčice plnotučná |