Nutriční hodnoty (Krkovička pod hraškovou peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,50 g |
| Tuky | 15,12 g |
| – nasycené | 2,60 g |
| – nenasycené | 9,98 g |
| –– mononenasycené | 6,40 g |
| –– polynenasycené | 3,58 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 64,60 g |
| – cukry | 2,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 1/2 Masoxu | Bujón hovězí | |
| 4 lžíce 4 lžíce pikantní hrašky | Hraška | 60 g |
| voda | Voda | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |