Nutriční hodnoty (Kapustové roládky s červenou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 621 kJ / 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,24 g |
| Tuky | 9,40 g |
| – nasycené | 2,50 g |
| – nenasycené | 4,00 g |
| –– mononenasycené | 3,08 g |
| –– polynenasycené | 0,92 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 17,06 g |
| Cholesterol | 263 mg |
| Sodík | 183 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 104,14 g |
| – cukry | 18,86 g |
| ––– laktóza | 2,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 listů 6 listů kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| 2 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| 500 g 500 g brambor (nejlépe moučnatých, typu C) | Brambor zimní | 500 g |
| 4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku (nebo kečupu) | Protlak rajčatový | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |